Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei GRECIA DA FOC CRIZEI, NOI PLATIM

GRECIA DA FOC CRIZEI, NOI PLATIM

GRECIA DA FOC CRIZEI, NOI PLATIM
29 Iun 2011   •   04:05

DANA GRECU

Presedintelui ii pier unul dupa altul laudatorii intelectuali. Fostul consilier prezidential si ministru, Andrei Plesu,spune ca presedintele nu are judecata. Deci minte, discernamint, logica, ratiune. La alegere. Plesu e revoltat ca Basescu l-a facut tradator pe rege. Tot Plesu ii face insa latrai pe cei care au descoperit inaintea lui aceste defecte ale presedintelui si l-au criticat pentru asta. La Ordinea zilei, cel putin, latraii spun de citiva ani ca romanii sint cobaii guvernului. Ca platesc energie si gaze la tarife duble, pentru ca puterea de cumparare e foarte scazuta, ca au cel mai mare tva la alimente din Europa, ca tara asta se imprumuta 660 de euro pe secunda si nimeni nu da o socoteala pentru cheltuirea banilor. Nu latraii au facut ca doar 23 la suta dintre romani sa creada ca in Romania e lege si ordine si peste 80 la suta dintre ei sa declare ca sint nemultumiti de cum traiesc in tara unde Basescu e presedinte de 7 ani.

Vom vorbi despre asta la Ordinea zilei.

Tot aici, analizam si cit de tare se clatina Grecia. Mii de oameni ataca si acum ministerul de Finante revoltati de noile biruri din planul de austeritate votat de parlament. Guvernul elen creste taxele ca sa primeasca bani europeni imprumut. Al nostru Igas de la Interne taie banii de hrana pentru politisti ca sa umple barul institutiei cu bere, vin si whisky.

Pun informatiile in Ordine: Barna Tanczos, secretar de stat, UDMR, Stefan Nicolae, presedinte Agrostar, Radu F Alexandru, senator PDL, Mircea Diaconu, senator PNL

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close