Antena 3 Emisiuni La ordinea zilei Greva din gări. Cauze și urmări

Greva din gări. Cauze și urmări

01 Feb 2008   •   16:08
Greva din gări. Cauze și urmări
Dana GRECU
20.000 de oameni au așteptat azi ore întregi în gările din România să se termine cu protestul spontan anunțat ieri de sindicaliști că sa poată ajunge la destinație. La început înțelegători, oamenii aproape că și-au ieșit din minți când, după 2 ore de tremurat în gări, nimeni nu era în stare să le spună ce se întâmplă. Sindicaliștii care au început spontan greva, au sfârșit-o tot spontan. Protestul a durat 3 ore. Cele 200 de trenuri blocate în gări au creat un haos general. Efecte în lanț care se văd și acum în gări.
Aglomerație, anunțuri de întârziere, lume nervoasă. Gabriela Peșeț este în Gara de Nord de 9 ore. Așa că știe cel mai bine care este atmosfera acolo. Între timp, la ministerul transporturilor, peste drum de Gara de Nord, au fost azi negocieri. Negocierea opririi unei greve spontane. Nimeni nu a avut azi timp să vorbeasca despre bani. La minister colega mea, Alina Prodan. În platou, Ion Molea președintele Federațiilor Sindicale, SNCFR S.A. și Barna Tanczos, secretar de stat în ministerul transporturilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close