Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei GUVERNUL A GĂSIT BANII CONTRA CANCERULUI. DAR ŞI PENTRU DUBLAREA SALARIILOR ANI.

GUVERNUL A GĂSIT BANII CONTRA CANCERULUI. DAR ŞI PENTRU DUBLAREA SALARIILOR ANI.

GUVERNUL A GĂSIT BANII CONTRA CANCERULUI. DAR ŞI PENTRU DUBLAREA SALARIILOR ANI.
30 Ian 2013   •   04:05

DANA GRECU

Guvernul anunta cresteri salariale! Poate v-ati gindit ca pentru medici, profesori, ceferisti sau insotitorii persoanelor cu handicap. Asa ar fi fost normal. Executivul a decis azi, insa, dublarea salariile celor de la Agentia Nationala de Integritate, institutie blamata de actuala putere ca face jocur...ile politice ale presedintelui Traian Basescu. Coincidenta sau nu, ordonanta cu salariile de la ANI vine fix in ziua in care Comisia Europeana a publicat raportul pe justitie. Si, fix in acest raport, ANI, CCR si Inalta Curte sunt victimele unor presiuni de neconceput, dupa cum spun inspectorii europeni. Cine face presiunile? Presa. De fapt, o parte a ei. Cea care, din respect pentru dvs, cei care va uitati la tv si cititi ziare, vorbeste despre conflictele de interese, gafele, ilegalitatile unora care decid pentru viata si libertatea romanilor. Intrebarea noastra este daca dublarea salariilor de la ANI este prima masura pe care o ia guvernul dupa raportul MCV, ce ne asteapta?
Tot azi, la Ordinea zilei va explicam cum au reusit cele 3 companii care au preluat distributia si furnizarea de energie sa dea un tun de 600 de milioane de euro statului roman, cu acordul fostilor guvernanti. Un raport al Curtii de Conturi exploziv arata ce inseamna sa privatizezi cu rea credinta companii strategice pentru Romania.
Si... guvernul s-a tinut de cuvint. Azi, premierul Victor Ponta a gasit cele 800 de mii de euro bani de rezerva pentru medicamentele bolnavilor de cancer.
Adina Anghelescu, Dumitru Costin, Vlad Nistor, Ecaterina Andronescu, Adrian Ursu.

×
Parteneri
Sute de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close