Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei GUVERNUL IGNORA INSTANTA SI NU DA BANII

GUVERNUL IGNORA INSTANTA SI NU DA BANII

GUVERNUL IGNORA INSTANTA SI NU DA BANII
12 Oct 2011   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Guvernul a mai dat o palmă peste ochi instanţelor, ajutat şi de majoritatea parlamentară. Bugetarii nu-şi vor primi banii câştigaţi prin procese decât peste 5 ani de acum încolo când Dumnezeu ştie cine va conduce România şi ce ordonanţe de urgenţă vor fi la ordinea zilei. Votul parlamentarilor puterii a venit în ciuda opoziţiei procurorului general, Laura Codruţa Kovesi, care a atras atentia că se încalcă prevederile Uniunii Europene. Şi ce dacă, Boc trece cu tractorul peste UE când şi cum are chef.

E preocupat acum de cum să bucăţelească România cât mai agreabil pentru UDMR ca să poată amâna alegerile locale pentru toamna lui 2012. A mai desenat o hartă a regionalizării care desfiinţează judeţele Alba şi Sălaj şi sparge Ţinutul Secuiesc.

De la Giurgiu aflăm că medicii de la Spitalul Judetean  nu l-au băgat în seamă pe baschetbalistul american şi e posibil ca neglijenţa lor să-i fi pricinuit moartea. Mai aflăm şi că un prim-procuror era invitat de bază la petrecerile clanului Butoane. Discutăm aceste informaţii, dar şi acuzaţiile ministrului justiţiei potrivit căruia judecătorii protejeaza interlopii cu Mona Pivniceru, presedinte Asociatiei magistratilor din Romania, Gheorghe Isvoranu, presedintele Federatiei Spiru Haret, Mircea Giurgiu, deputat independent, Teodor Atanasiu, deputat PNL.
 Veti afla si cum si-l reaminteste fostul presedinte Ion Iliescu pe seniorul taranist Ion Diaconescu, trecut in nefiinta ieri seara.
 

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close