Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Haos pe lista medicamentelor compensate!

Haos pe lista medicamentelor compensate!

Haos pe lista medicamentelor compensate!
18 Noi 2011   •   00:45

DANA GRECU

Azi, Ordinea zilei intra in casele dvs cu o alta informatie bomba!  Ministerul sanatatii sponsorizeaza un medicament  al carui producator a disparut de pe piata de 2 ani!  Au aflat asta cei de la Jurnalul National, colegii nostri care ne-au spus si ca medicamentul Avandia, pentru diabetici, interzis in Uniunea Europeana, e pe lista compensatelor si la ora la care vorbim.  Cine intretine acest haos cu efecte ucigatoare? De ce platim armate de oameni care sa verifice cit de bune sint pastilele daca tot noi trebuie sa ne informam daca ce luam din farmacii ne omoara sau nu?
Azi, a venit in sfirsit  la Ordinea zilei unul dintre sefii comisiilor din ministerul Sanatatii,  care propun compensatele! Avem multe intrebari pentru domnul dr! Miroase a coruptie in ministerul sanatatii? Intrati pe blogul emisiunii si scrieti-ne!
 
Raminem la subiectul coruptie. Asa cum anticipam la Ordinea zilei, mai cade un primar PDL. Scripcaru, de la Brasov. Acuzatii de coruptie disjunse dintr-un dosar de luare de mita! Scripcaru si Udrea au fost cei mai votati vicepresedinti ai PDL-ului. Locotenentii de incredere ai lui Boc. Vorbim despre asta. Va spunem insa ca, daca in cazul primarului Apostu, de la Cluj, conducerea PDL credea  ca nu se impune renuntarea la functie, la Mangalia, primarul a fost suspendat de prefect pentru o presupusa situatie de incompatibilitate! Situatie in care s-ar afla alti 9 primari PDL!  Care sint inca in functie.  Cum asa? Chiar asa!

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close