Antena 3 Emisiuni La ordinea zilei HEMORAGIA PSD

HEMORAGIA PSD

26 Feb 2010   •   16:01
HEMORAGIA PSD
Dana GRECU

Azi am numarat a sasea dezertare din PSD. Supărat că nu-și poate pune in practică ideile de stinga, Marian Sirbu intra in viitorul partid al generalului Oprea. Si el si Diaconescu vor primi functii in guvernul Boc, spune Constantin Nita, care a anuntat azi, de la Brasov, ca alti 5-10 pesedisti sint cu bagajele facute, gata sa se faca independenti. Ce face PSD sa opreasca tavalugul fugarilor? O strategie, zice primarul de Iasi, Gheorghe Nichita va explica in citeva minute, la Ordinea Zilei. Sirbu reprosa azi PSD ului ca nu sustine legile pe care el le-a facut cit a fost ministru si ataca guvernul doar de dragul de a ataca. Ei bine, doua din aceste legi, cea a salarizarii unitare si cea a pensiilor e hulita de sindicate de cind a aparut. Romulus Nita, de la Cartel Alfa si Anton Hadar, de la Alma Mater, sint aici sa ne spuna cum vad ei lucrurile si mai ales daca-l prefera pe Sirbu lui Seitan. Oricum, ori cu Sirbu, ori cu Seitan, numai Dumnezeu ne scoate din recesiune. A spus-o azi, consilierul guvernatorului. Fara sa stie , probabil, ca de saracie, romanii au dublat bugetul Loteriei. Discutăm cu sociologul Marius Pieleanu și cu Teodora Bertzi-PNL.


În a doua parte a emisiunii discutăm cu Ecaterina Andronescu - vicepreședinte PSD, în direct cu noi de la Târgu Mures, Mircea Diaconu, senator PNL și sociologul Marius Pieleanu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close