Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei IGAS, DU-TE LA SCOALA!

IGAS, DU-TE LA SCOALA!

IGAS, DU-TE LA SCOALA!
06 Dec 2011   •   03:30

DANA GRECU

In ziua in care Antena 3 face campania Lasati-ma sa invat!,  ca sa ajute mii de copii saraci si ajunga la carte, un ministru al guvernului Romaniei arata ca nu da doi bani pe scoala, pe limba romana si pe noi, in general.
 O sa vedeti azi, la Ordinea zilei, inca o mostra de dispret guvernamental si, probabil, asta va va sensibiliza si mai tare sa participati la campania noastra dind sms la 877.  Cu banii strinsi se vor face citeva centre de alfabetizare!
 Noi ii trimitem azi la alfabetizare si pe cei care, la ora la care vorbim, darima autostrada Nadlac Arad!! Ce au reusit sa faca din ea, din septembrie, cind Boagiu si Boc au inaugurat santierul. Nu se taseaza pamintul de sub drum, deci darima drumul ca sa schimbe pamintul!!
 Si-l mai trimitem la alfabetizare pe primarul  din Groseni, Arad, care a decis ca in comuna sa, unde oamenii merg la wc in fundul curtii, e nevoie de un stadion cu nocturna.
 Ramineti cu noi.  Avem si alte informatii foarte interesante. Le punem in Ordine cu
academicianul Eugen Simion,  Niels Schnecker,  Dan Nica, senator PSD,  Mircea Diaconu, senator PNL, fost director al Teatrului Nottara.


×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close