Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei II DOARE IN COT DE BAC

II DOARE IN COT DE BAC

II DOARE IN COT DE BAC
08 Iun 2012   •   18:45

DANA GRECU

Daca bacul e greu, atunci ne doare in cot de bac. Cam asta intelegem din urmatoarea informatie. Peste 70 de mii de liceeni au renuntat sa mai mai sustina bacalaureatul. Nu stim daca din cauza camerelor de supraveghere sau din cauza subiectelor care ar purtea sa semene, ca dificultate, cu cele de anul trecut. Cu ochii la ministerul condus de Liviu Pop, care p...regateste examenul de maturitate, asteptam o Lege a Educatiei cel putin fara virgula intre subiect si predicat, cum vedem ca zboara adresele din minister catre inspectoratele scolare. Ramineti cu noi, vom dezvolta subiectul.
La un pas de noi, in Grecia, ministrul Dezvoltarii se teme ca, in curind, va merge la serviciu cu calul, asa de rea e perspectiva. In Romania, guvernatorul BNR face lobby pentru Dracula si guvernantii trag de printul Charles sa dezvolte turismul si afacerile de aici. E drept, printului ii place la noi. E din nou aici. Acum, sa se refaca dupa jubileul Reginei. Charles vrea, mai nou, sa vinda in Anglia sirop si dulceata facute la Saschiz, in Mures. Luni, Majestatea sa se intilneste cu presedintele si premierul.
Si, pentru ca tot am spus de premier, o sa vedeti, la Ordinea zilei, ca Ponta s-a ales cu plingere penala din partea pedelistilor, revoltati ca primul ministru a cerut banii inapoi primarilor ajutati de Ungureanu sa treaca bine peste campania electorala.

Invitati ANTON HADAR, GHEORGHE RADULESCU, ELENA CRISTIAN, OANA FLOREA-FACIAS

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close