Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei IN PLAGIATE SA NE LUPTAM

IN PLAGIATE SA NE LUPTAM

IN PLAGIATE SA NE LUPTAM
29 Iun 2012   •   01:05

DANA GRECU

Bataie mare intre tot felul de comitete si comitii, care dintre ele sa judece daca lucrarea de doctorat a lui Victor Ponta e plagiat sau nu. Si, taman azi, cind una dintre comitii s-a pronuntat ca ar fi plagiat, ministru Pop de la Educatie a dat ordin că ea, comitia, trebuie reorganizata, deci decizia de plagiat nu se pune. Dă cam prost, spunem noi. Cine are ...totusi dreptul legal sa judece acuzatiile si cind se va intimpla asta, ne intrebam? Premierul Ponta a spus ieri, la Bruxelles, ca daca va fi dovedit ca a plagiat va demisiona. Deci miza este uriasa!
Evident, cine se putea baga in seama pe subiectul plagiat daca nu Elena Udrea. A plagiat si ea, dar nu din vina ei, ci a colegilor, si nu intr-o lucrare de doctorat , ci intr-un articol publicat intr-o revista. Udrea e conferentiar si nu si-a dat doctoratul pentru ca nu a avut timp. Azi ne-a spus ca nu renunta la idee. Ghinionul nostru. Inca un doctor, intr-o tara in care doctorii adevarati sunt umiliti.
Azi ne-a surprins ca Serban Huidu a primit 2 ani si jumatate de inchisoare cu suspendare, pentru ca a omorit 3 oameni. Cu suspendare. Nastase face inchisoare cu executare pe niste probe indirecte. Cu toata compasiunea si pentru unul si pentru altul, cine sa mai inteleaga ceva din justitia care se practica in Romania.

Lucian Avramescu, Costin Georgescu, Marius Nistor, Mihai Voicu

×
Parteneri
Temperaturi de vară în România! Prognoza pe 2 săptămâni
x close