Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Inca o luna pe tusa il innebuneste pe Traian Basescu

Inca o luna pe tusa il innebuneste pe Traian Basescu

Inca o luna pe tusa il innebuneste pe Traian Basescu
03 Aug 2012   •   01:05

DANA GRECU

Presedintele suspendat a iesit azi cu amenintari ca acelea din 2004, cind se lupta cu Nastase pentru Cotroceni. Atunci cerea arestarea sefului care raspundea de softul alegerilor, pentru frauda. Azi, a amenintat cu puscaria pe toti cei care i-au incurcat sau ar putea sa-i incurce planurile. Pe seful de la Evidenta populatiei si pe primarii care, imbolditi de Ponta de la guvern, ar putea scoate mortii de pe listele de vot. Ar fi vrut sa-i scoata, spun unii dintre ei, dupa referendum, cind s-au numarat voturile, numai ca BEC-ul n-a fost de acord cu asta!
...

In tabara cealalta, presedintele interimar Antonescu a mers azi la guvern. A avut o intilnire intre 4 ochi cu Ponta. Surse avizate spun ca vrea sa se asigure ca nimeni din Executiv nu va face blat cu Basescu si tot ele sustin ca se pregateste o remaniere guvernamentala. Ne-am putea gindi la Rus, controversatul ministru de Interne, numai ca nimeni, deocamdata, nu-l misca pe Rus. Ca el nu da semne sa renunte. Ca si Basescu, cel de la care am aflat ca nu demisioneaza pentru ca e suspendat.
Ramineti la Ordinea zilei.
Cristina Pocora, deputat PNL, Oana Florea, director executiv Facias, Oana Stancu, realizator Exces de putere, Sorin Rosca Stanescu, Marius Nistor, presedinte executiv Spiru Haret.

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close