Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei INFLATIE RECORD, CRESC PRETURILE IAR

INFLATIE RECORD, CRESC PRETURILE IAR

INFLATIE RECORD, CRESC PRETURILE IAR
03 Mai 2011   •   18:53

DANA GRECU

Veste extrem de proasta de la BNR. Avem cea mai mare inflatie din ultimii 3 ani si ne asteapta niste scumpiri ca de abia o sa le putem duce. Vrem sa aflam la Ordinea zilei de ce creste inflatia daca tot am iesit din recesiune. Si de ce somajul este mic in hirtiile oficiale, cind noi aflam ca in Oltenia, in Gorj, de exemplu, 10 mii de oameni se bat pe 50 de locuri de munca disponibile. Fix pe dos de cum ne spune presedintele care se plingea mai ieri ca sintem un popor de lenesi.

Tot in Oltenia, la Deveselu, primarul ii asteapta pe americani de ani buni, de cind a auzit el ca e rost de un scut antiracheta. Spera ca oltencele lui sa fure inima soldatilor americani care vor veni in zona. Sa mai miroase si taranii din comuna un pic de prosperitate. Ca de la guvern, nicio speranta.

Puterea are grija de prosperitatea si linistea ei. Drept dovada, azi, de ziua de libertatii de exprimare, presedintele Camerei deputatilor, aceeasi Roberta Anasatase, a chemat la Parlament citeva ONG-uri ca sa se plinga de jurnalisti. Nu ca sa explice de ce România se află pe ultimul loc din UE în ce priveşte libertatea presei, dupa cum spune Freedom House. Nici n-are cum. Anastase ne-ar vrea pe toti cu botnita. Si pentru ca nu poate asta, face mizerii jurnalistilor din Parlament. Sub pretextul ca strica decorul de pe holul salii de plen, pe unde se plimba ea, le-a luat scaunele si i-a mutat la un etaj pustiu. Sa stea acolo. Sa nu-i mai vada. Si le-a facut si custi speciale, in balcoane, sa nu se mai arunce vreunul in capul lui Boc. Vorbim depre toate astea la Ordinea zilei. Cu Mariana Cimpeanu, deputat PNL, fost ministru al Muncii, Bogdan Ciuca, deputat PC, vicepresedinte, Dumitru Costin, presedinte BNS, Ionel Blanculescu, consultant financiar, Peter Lakatos, deputat UDMR.

 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close