Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei INTALNIRE DECISIVA PENTRU SOARTA EUROPEI

INTALNIRE DECISIVA PENTRU SOARTA EUROPEI

INTALNIRE DECISIVA PENTRU SOARTA EUROPEI
08 Dec 2011   •   03:30

DANA GRECU

România  trebuie sa dea citeva miliarde de euro ca sa salveze onoarea patata a monedei europene.  Asta este una dintre conditiile pe care statele non euro trebuie sa le indeplineasca pentru a ramine in clubul mai marilor Europei.  Mai bine zis , in schema Merkel Sarkozy. Schema lor e simpla.  Ori vreti sa faceti ce spunem noi, ori facem reguli doar pentru noi.  Adica trebuie sa dam bani mai mult decit am luat de la Uniune! O batalie politica fara precedent incepe in citeva minute la Bruxelles, la summitul  Consiliului European. In urma cu scurta vreme, presedintele Basescu s-a rugat de liderii europeni sa ia in calcul si Romania, cind decid despre bani. Sintem atenti la ce se intimpla la Bruxelles! Este un eveniment istoric!

 In Romania, in parlament, se duc lupte aprige pe bugetul de criza! In pauza dintre lupte, ca e post,  se mai face o rugaciune pentru prosperitate impanata cu snitele bine rumenite!

Azi, sindicalistul  Petcu, de la CNSLR, aliat cu UNPR,  a fost condamnnat la 7 ani de inchisoare cu executare. Nu e definitiv, dar e devastator pentru imaginea sindicala.
  Vorbim despre toate!
DAN SOVA, ILIE SERBANESCU, FLOREA PARVU-IMM, ADRIAN MARSANU

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close