Antena 3 Emisiuni La ordinea zilei INTERZIS IN SCHENGEN

INTERZIS IN SCHENGEN

22 Sep 2011   •   04:05
INTERZIS IN SCHENGEN

DANA GRECU

Romania are interzis in Schengen anul acesta.  Presedintele Basescu a gresit din nou.  Acum 3 saptamini dadea asigurari in fata diplomatilor ca vom fi acceptati.  Degeaba circoteca din vamile Romaniei, cu zeci de arestari si zanganit de catuse. Degeaba cautatul de larve in bulbii de ladea olandezi.  N-au ajutat la nimic. Finlandezii au zis azi ca a fost o greseala  ca Romania a intrat in Uniunea Europeana. Sintem, vrem nu vrem, cetateni de mina a doua, cu toata stradania ministrului Igas de a le arata obrazul statelor care ne-au intors spatele. Nu i-a mers.  Ministrul de Externe tace.  Opozitia il vede vinovat de esec.
  Cine s-a plimbat azi cu gura pina la urechi pe strazile capitalei, ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat?
 Elena Udrea. Calare pe bicicleta.  De ziua Fara Masini.  A pedalat 25 de minute pina la minister, mindra ca  si-a lasat bolidul de zeci de mii de euro in garaj si ca a putut admira bordurile miliardarului Videanu.  Face Udrea Miscare Populara, asa cum doreste presedintele? 
 Pun informatiile in Ordine europarlamentarii Corneliu Vadim Tudor,  PRM, si Catalin Ivan, PSD, si prof Ilie Serbanescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close