Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Întors la Cotroceni, Băsescu flutură cătuşele

Întors la Cotroceni, Băsescu flutură cătuşele

Întors la Cotroceni, Băsescu flutură cătuşele
05 Sep 2012   •   02:30

Andreea Munteanu

Continuă audierile în dosarul referendumului, iar mâine este aşteptat în faţa procurorilor un nume greu al PSD. Liviu Dragnea, secretar general al PSD, fost ministru de Interne, va da cu subsemnatul, iar zvonurile aruncate pe piaţă prezic o audiere de lungă durată şi cu posibile surprize. Taman acum, Victor Ponta s-a trezit să declare că nu va mai răspunde atacurilor prezidenţiale şi le-a recomandat şi membrilor guvernului să facă la fel. Noul Cod Electoral prevede o demitere mai uşoară a preşedintelui, fără cvorumul impus de Barosso şi Merkel. Dar mai interesează pe cineva o nouă suspendare? Poate pe protestatarii care au strigat azi în faţa Ambasadei Germaniei la Bucureşti, nemulţumiţi de cum a dictat Vestul în problema referendumului.
...


Pe lângă politică, mai discutăm şi economie azi. FMI-ul a întors foaia şi a realizat că austeritatea nu e bună la nimic. Că nu face decât să adâncească recesiunea. Am fost sau nu cobaii FMI, ai lui Boc şi ai lui Băsescu? Ponta spune acum că a găsit găuri uriaşe lăsate de fosta guvernare. Vom vedea cum le acoperă, deocamdată o auzim pe doamna Câmpeanu, ministrul Muncii, că vrea să crească indemnizaţiile pentru mame- sfârtecate de Boc - şi se gândeşte la un ajutor pentru plata energiei electrice care se va scumpi semnificativ în curând.
Radu Stroe, ministrul Administratiei, Daniel Savu, senator PSD, Vlad Nistor, analist politic, dr Monica Pop, directorul Spitalului de Oftalmologie, Eugen Nicolicea , deputat UNPR

×
Parteneri
Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close