Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei INTREBARE PENTRU M.R.U.: TANTI MARIA PE CINE SĂ SUNE?!

INTREBARE PENTRU M.R.U.: TANTI MARIA PE CINE SĂ SUNE?!

INTREBARE PENTRU M.R.U.: TANTI MARIA PE CINE SĂ SUNE?!
15 Feb 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU 

Astazi la Ordinea Zilei ne dumirim cine a ascuns codul rosu si cine se joaca absurd cu vietile oamenilor. Veti vedea ca intr-o tara vecina, Ungaria, se da cod rosu pentru un strat de 20 de cm de zapada. La noi sunt zapezi de metri intregi in anumite zone, iar fostul ministru de Interne Igas, mai relaxat zice el de cand nu mai e ministru, anuntta, nici mai mult  nici mai putin decat ca s-a bazat pe informatii venite de la meteorologice cand a spus ca urmeaza o iarna ca in 1954.

Va vom arata cu documente de la CNADNR, cam cum suntem mintiti si jefuiti de institutiile statului. Pentru deszapezire , doar pe autostrazi, ar fi trebuit sa vedeti zilele astea 7 autofreze de mare putere. Asta pe langa 17 freze normale si multe alte utilaje. Le-a vazut cineva?

Tot azi vom reveni asupra unui subiect de ieri si anume asupra declaratiei premierului care a sunat la primarul de Iasi pentru a-si sti parintii in siguranta si a sunat si la primarul Oprescu pentru ca a ramas in zapada. In urma unei discutii aprinse producator-moderator, am ajuns la concluzia ca am tratat mult prea lejer subiectul ieri. Declaratiile premierului sunt, de fapt, revoltatoare, o sa vedeti de ce credem asta .
Ramaneti cu noi, asta daca veti putea sa ne urmariti pt ca ne aflam in mijlocul unei mari caderi de curent in aproape jumatate de Bucuresti, asta de bine ce autoritatile ne anuntau mai ieri ca nu vor fi probleme.
Elena Mateescu, director ANM, Petre Stanciu, director INHG, Liviu Dragnea, Teodor Atanasiu, Andrei Ciurcanu-reporter In premiera, Daniel Constantin.
 

×
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close