Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei ISARESCU-NE PRABUSIM IMPREUNA!

ISARESCU-NE PRABUSIM IMPREUNA!

ISARESCU-NE PRABUSIM IMPREUNA!
30 Sep 2011   •   00:45

DANA GRECU

Europa este o oala uriasa sub presiune. Gata, dintr-un moment in altul, sa explodeze. Noi, in Romania, avem un premier care nu mai poate de relaxare si care vede investitori calcindu-se pe picioare  sa ia locul celor care dau bir cu fugitii, lasind urma lor somaj si foame.  Mai avem un guvernator ingrijorat ca daca pica economia Europei, ne trage dupa ea, cu toate masurile de austeritate ale puterii.  Si avem oameni care nu mai suporta sa astepte ziua de miine fara bani de medicamente, caldura si mincare in buzunar. O sa vedeti si o sa auziti cum au plins azi sute de pensionari, la Galati.

La un pas de noi, Grecia vrea să taie salariile a 100.000 de angajaţi publici cu până la 40%.  I-am vazut pe greci dind foc guvernului pentru masuri  mult mai putin dramatice!  Cum  vor reactiona  acum?  Toata lumea e cu ochii pe ei extrem de panicata.
      
Regele Cioaba da azi o lectie de bun simt actualei puteri! Veti vedea cum ii bate obrazul lui Ioan Oltean de la PDL, care a declarat ca regele Mihai si regele Cioaba sint totuna.  

Andrei Gerea, deputat PNL, Lucian Avramescu,  Mircea Cosea, Stefan Nicolae, presedinte Agrostar,  Mihai Ionescu, presedinte Preoedintele Asocia?iei Na?ionale a Exportatorilor oi Importatorilor din România

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close