Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei JALE MARE LA DNA

JALE MARE LA DNA

JALE MARE LA DNA
15 Iul 2011   •   00:45

ANDREEA MUNTEANU

Igaş "branconează" dintotdeauna. Când l-am auzit, ieri, ne-am pus o secundă problema că o fi fost o scăpare. Deşi scăpările repetate se numesc... altfel. Azi ne-am lămurit. Pur şi simplu aşa a învăţat el limba română. O demonstrează un document scris în 2007 pe care-l veţi vedea în câteva minute. Ministrul are nevoie urgentă de un abecedar, iar ministerul are nevoie de o deratizare. Corupţia în MAI a crescut cu 80% în mai puţin de un an.
 O veste bună vine de la guvernatorul Mugur Isărescu. Preţurile de consum ar putea scădea în următoarele luni. Şi ministrul Transporturilor e optimist. Spune că va mări de la un 1 şi ceva la 20 procentul de atragere a fondurilor europene până la sfârşitul lui 2011. Dacă pe Isărescu sunt şanse să-l credem, în cazul Ancăi Boagiu ne temem să nu fie vorba de ... caniculă.
Şi, jale mare la DNA. Procurorul şef Daniel Morar s-a plâns,acum câteva ore de presiuni politice. Cuscra lui Borbely e de vină. Discutăm cu sociologul Marius Pieleanu, psihologul Hanibal Dumitraşcu, europarlamentarul PSD Cătălin Ivan şi consilierul juridic al Sindicatului Poliţiştilor, Dumitru Coarnă. Lucia Varga (PNL) va intra în direct cu noi de la Oradea. De la ora 20, ni se va alătura Mugur Ciuvică.

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close