Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei KOVESI, CAVALERUL LUI BĂSESCU

KOVESI, CAVALERUL LUI BĂSESCU

KOVESI, CAVALERUL LUI BĂSESCU
02 Oct 2012   •   04:05

DANA GRECU

România mai are putin si devine monarhie. Monarhia lor, a regilor asfaltului. Ministrul Silaghi e multumit de ei si i-a pus pe lista pentru dezapezire si anul acesta. Cum iarna se anunta lunga si grea, viitorul nostru, al tuturor, e inghetat de-a dreptul. Vorbim despre asta pentru ca ne revolta. Stim ce s-a intimplat asta iarna si speram ca statul sa nu mai bage bani in buzunarele doldora ale celor care si-au facut un hobby din a-si bate joc de noi.
...

Nu stim daca premierul il schimba pe Silaghi de la Transporturi. Stim ca azi s-a vorbit despre o remaniere guvernamentala si ca la aceasta ora e sedinta la USL. Urmarim subiectul.
Azi, presedintele a decorat-o pe Kovesi. A facut-o cavaler. Pentru merite deosebite in reformarea justiţiei. Scrieţi-ne pe facebook ce credeţi despre asta, ce merite are Kovesi, dacă îi găsiţi vreunul!
Sigur vă întrebaţi cum a rămas cu Oltchimul? Ca în gară, deocamdată. Două informaţii reţinem La ordinea zilei, că oamenii de la combinat nu mai au nici bani să ajungă la protest şi că Diaconescu vrea să candideze la parlamentare unde va candida Ponta. Trei informaţii: Parchetul a zis că nu a primit nicio plângere penală în legatură cu licitaţia Oltchim. Rămâneţi cu noi şi cu Lucia Varga, deputat PNL, Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, Daniel Barbu, analist politic, Codrin Scutaru, sociolog, Victor Alistar, director executiv Transparency

×
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close