Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei LA MULTI ANI, ROMANIA!

LA MULTI ANI, ROMANIA!

LA MULTI ANI, ROMANIA!
01 Dec 2011   •   03:30

DANA GRECU

La Ordinea zilei, La multi ani!, de ziua nationala a Romaniei. Multe sint drepturile pe care autoritatile acestui stat le sfideaza, dar dreptul de a ne bucura si de a vorbi despre ziua nationala, nu ni l.a luat, Slava Domnului, nimeni. Aproape 25 de mii de romani au aplaudat parada militara, azi dimineata, de la Arcul de Triumf. Pentru citeva minute, demnitatea militarilor i-a trezit pe multi si le.a dat speranta.

 

 

Presedintele Basescu a plins cind a dat onorul. Avea sa faca o baie de multime...riscanta. Si-a auzit rusine, tradare si... demnitate. A acceptat, printre dinti, ca ii e rusine. Premierul Boc a fost huiduit si el, la Alba Iulia. Oamenii i-au strigat ca a distrus tara. Departe de multimea revoltata, Boc a declarat ca ne e rau ca sa ne fie bine.  

Altfel... tara toata miroase a fasole, cirnati si tuica fiarta. Cu precizarea ca si fasolea e, in mare parte, de import. Made in China.  

Sarbatorim 1 Decembrie cu profesorul Valentin Stan , cu muzicianul Madalin Voicu si cu analistul Daniel Bejan.

 

In citeva minute, incepe, la Cotroceni, receptia de ! decembrie. Stirea e ca presedintele l-a invitat si pe rege!

 

Azi va vom intreba cum va e de 1 Decembrie? Scrieti-ne daca aveti motive de mindrie, daca si ce va intristeaza. Ramineti cu noi sa vorbim despre cele mai importante momente ale zilei, despre oameni care iubesc tara asta si despre oameni care nu mai pot iesi pe strada, de frica si rusine, in tara condusa de ei.

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close