Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei LA REVEDERE, TUTZI!

LA REVEDERE, TUTZI!

LA REVEDERE, TUTZI!
23 Mai 2012   •   04:05

DANA GRECU

Premiera, la Ordinea zilei. Dupa un an si jumatate de prietenie si colaborare, echipa noastra isi ia adio sau la revedere, nu stim inca sigur, de la Tuti. Reprezentanta PDL in emisiune, de cind democrat liberalii au anuntat oficial ca nu-si mai trimit membri de partid la Ordinea zilei. Motivele lor: am fi neprofesionisti, tendentiosi si, in general, rai! Iata, az...i, PDL s-a deblocat. Nu oficial, ca n-a iesit sa spuna ca ne-a reevaluat. Asa se face ca azi, ca tot avem un democrat liberal printre invitati, o sa punem intrebarea: ne-ati reevaluat? Si daca da, la ce concluzii ati ajuns? mai simplu, de ce ati venit la noi?
Ramineti cu noi sa aflam impreuna raspunsul!
Azi, este Ordinea zilei stirea ca premierul Ponta o pune la punct pe Roberta Anastase, enervat ca presedintele Camerei Deputatilor a jignit-o pe Mariana Campeanu. Dar si informatia ca presedintele Basescu a plecat din partea Romaniei la Consiliul European, la Bruxelles, la dineul informal. Vom arata aici promisiuni gogonate de campanie si vom raspunde celor care ne scriu ingrijorati pe facebook ca statul nu mai da medicamente gratiute bolnavilor de hepatita c.
Ramineti cu noi. Facem Ordinea zilei cu Lucian Iliescu, candidat la primaria Sectorului 2 , Mihai Voicu, Niels Schnecker, Carmen Moldovan. De la Iasi intram in direct cu candidatul USL la primaria Suceava, Alexandru Baisanu.

×
Parteneri
Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close