Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Lăzăroiu: Băsescu ar putea pierde la referendum

Lăzăroiu: Băsescu ar putea pierde la referendum

Lăzăroiu: Băsescu ar putea pierde la referendum
23 Sep 2010   •   17:51

Dacă președintele promulgă legea pensiilor, adoptată prin fraudă, îl suspendăm, a declarat, azi, șeful PSD, Victor Ponta. Ideea a fost îmbrățișată de PNL și partidul Conservator. Tot azi PNL a depus la Curtea Constituțională sesizarea privind neconstituționalitatea legii, sesizare care va fi dezbătută săptămâna viitoare. De la New York, premierul Boc i-a anunțat pe oamenii care au ieșit, din nou, în stradă în fața Guvernului că vom ieși din criză cu 6 luni mai târziu decât celelalte țări. De la sediul PDL, Adriean Videanu i-a strigat lui Ponta că e imatur politic și că vrea să arunce România în criză politică și economică. Băsescu l-a făcut pe Ponta maimuțică și l-a acuzat că a venit preș la Cotroceni să-i ceară sprijinul pe când voia să ca ndideze la Primăria Capitalei. Ponta l-a făcut pe Băsescu mitocan și mincinos. Și nu au fost singurele..."picanterii" de limbaj politic pe ziua de azi. Veți urmări mai multe La Ordinea Zilei.

Toate astea au loc pe fond de proteste, nemulțumiri și regrete. Tot mai mulți români tânjesc după Epoca de Aur, arată un sondaj recent. Foarte interesant, cu scurt timp în urmă, consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu a declarat că șeful statului ar putea pierde în cazul în care se ajunge la un referendum de suspendare.

Au venit la noi Teodor Atanasiu, deputat PNL, Bogdan Ciucă, vicepreședinte PC, Costică Canacheu, deputat PDL, Cristian Pârvan, șeful AOAR, Petru Dandea - vicepreședinte Cartel Alfa.

Andreea Munteanu

×
Parteneri
Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu
x close