Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei "LE VOM EXPLODA IN FATA IN 2012"

"LE VOM EXPLODA IN FATA IN 2012"

"LE VOM EXPLODA IN FATA IN 2012"
17 Mai 2011   •   18:51

DANA GRECU

Le vom exploda în faţă, la alegerile din 2012.  Asa ii sperie Traian Radu Ungureanu pe adversarii PDL si, deci, pe mare parte din romanii care cred ca nu se mai poate cu aceasta putere. Prima petarda a explodat deja. Boc ramine la Palatul Victoria premier. Asa a votat partidul sau si el se mindreste cu asta. Spune ca din functia de prim ministru va reusi sa aduca PDL, la masa puterii, si anul viitor. Pentru asta taie de la romani ca sa aiba ce imparti alor lui! De asta a anuntat premierul ca subventia pentru intretinere e plafonata. Iau bani de la stat doar cei care fac dovada ca au venituri mai mici de 850 de lei pe membru de familie. Vom demonstra la Ordinea zilei care e smecheria cu taierea ajutoarelor sociale dar si cum e cu cele 100 de mii de locuri de munca noi, cu care se lauda Boc.
 Si tot la Ordinea zilei aflati ca exista si romani carora, chiar daca le ia  Boc,  le da  Printul Charles al Marii Britanii. Charles continua sa cumpere case vechi,  in sate uitate de Dumnezeu, in  Transilvania. Taranii ii trimit magiun , suc de mere si cirnati direct la Buckingham.  Pe bani.Intrebarea noastra este n-ar putea oare Charles sa ne cumpere toata tara ? Pentru bunastarea , speranta si linistea fiecaruia dintre noi.
 Punem informatiile in Ordine impreuna cu  Dumitru Costin , presedinte BNS,   Cristian David, fost ministru de Interne, deputat PNL, Georgica Severin, senator PSD,  Vasile Gherasim, deputat PDL, Ionel Blanculescu,  consultant financiar.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close