Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei LEAPSA NECOLAICIUC. BOTIS, "RETROGRADAT" LA CASA POPORULUI

LEAPSA NECOLAICIUC. BOTIS, "RETROGRADAT" LA CASA POPORULUI

LEAPSA NECOLAICIUC. BOTIS, "RETROGRADAT" LA CASA POPORULUI
20 Apr 2011   •   18:50

ANDREEA MUNTEANU

120 de milioane de euro, atat face anual Poşta Română doar din livrarea pensiilor ciuntite de guvernul Boc- Băsescu. Totuşi, compania înregistrează pierderi record de ordinul zecilor de milioane de euro. Asta începând din 2009 când în structurile de conducere au ajuns persoane din anturajul Robertei Anastase, al lui Wiliam Brânză, dar şi al celebrei familii Udrea Cocoş. Până în 2009, Poşta Română a fost mereu pe linia de plutire, ba chiar a obţinut profit. Doamna Udrea nu pare interesată să afle cum s-a ajuns aici, e ocupată să posteze pe Facebook mesaje de la o admiratoare care-şi aminteşte ce emoţii a trăit când a îmbrăcat prima dată tricoul portocaliu. Veţi vedea scrisoarea în câteva minute şi ne vom reaminti împreună despre relaţia doamnei Udrea cu admiratoarele sale.

Ioan Nelu Botiş, naşul bibilicilor, a plecat, azi, de la Ministerul Muncii. După o întâlnire cu Traian Băsescu a acceptat să nu mai stea după ANI şi să fie "retrogradat" la Casa Poporului. Iar contele de Pojorâta, Mihai Necolaiciuc, cel care a devalizat acum 7 ani CFR, băgându-şi în buzunar peste 50 milioane de euro, a ajuns în România, să se judece. Nu recunoaşte nici una dintre învinuiri. Leapşa de la Ordinea Zilei: cui îi va folosi venirea lui Necolaiciuc? Am auzit azi ceferişti, lideri de sindicat, care spuneau că pe vremea lui Necolaiciuc le-a mers foarte bine. Şi am auzit şi doi miniştri, Mitrea şi Boagiu, care şi-l pasau unul altuia pe fostul director general al CFR.

Au venit la noi Mihai Voicu, deputat PNL, Eugen Nicolicea, deputat UNPR, Petru Dandea, vicepreşedinte Cartel Alfa şi Eugen Bejinariu, deputat PSD. Vom discuta şi cu domnul Stan Ştefan dintr-o comună din Dolj care a făcut o sinteză foarte personală şi interesantă, spunem noi, a modului în care s-a priceput guvernul să arunce banii pe geam.

 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close