Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei LIMBA MAGHIARA RUPE COALITIA

LIMBA MAGHIARA RUPE COALITIA

LIMBA MAGHIARA RUPE COALITIA
12 Mar 2012   •   04:05

 Dana Grecu
La 22 de ani dupa scandalul care a socat Europa, spiritele se aprind din nou la Tg Mures.  Presedintele spune ca nu cunoaste subiectul, Udmr a blocat azi Parlamentul si asteapta la usa premierului sa dea o hotarire de guvern care sa scrie negru pe alb sectie de medicina in limba maghiara la Tirgu Mures.  Tot azi, Laszlo Tokes isi da demisia din UDMR si acuza, printre altele ca udmeristii au vindul universitatea maghiarilor pe interese   meschine.  Vorbim despre toate si facem un apel la calm. Acum 22 de ani, la Tg Mures era macel in strada.  Romani si maghiari declara acum ca s-au batut pentru ca au fost manipulati! Va reamintim povestea! 
Tot azi, s/a dat startul oficial la pomeni electorale.  Comentam declaratiile cu un ochi la spitalul Marie Curie, unde o sala de operat
i n care s-au bagat 3.5 milioane de euro sta muzeu in vreme ce medicii fac du-te vino cu nou nascutii la clinicile private din strainatate.
Vrem sa aflam azi la Ordinea zilei pentru cine absoarbe baniElena Udrea? Premierul o critica, presedinte o lauda? Cine minte?  
Va aratam azi cam de cite ori a umilit presedintele  Basescu de cind s-a instalat la Cotroceni ca sa nu-i mai plingem de mila degeaba!  Si tot aici, veti afla cum contraataca USL campania puterii care spune ca opozitia e puturoasa! Ecaterina Andronescu, Teodor Atanasiu, Adrian Ursu, Niels Schnecker, Sorin Rosca Stanescu, medicul Cristoveanu de la Spitalul Marie Curie si rectorul UMF Targu Mures.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close