Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei LISTELE PENTRU ALEGERI - DEZAMĂGIRI ŞI SCANDAL

LISTELE PENTRU ALEGERI - DEZAMĂGIRI ŞI SCANDAL

LISTELE PENTRU ALEGERI - DEZAMĂGIRI ŞI SCANDAL
15 Oct 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Ponta zice că a găsit banii pentru sănătate, pensii şi primării. E vorba de 1, 3 miliarde lei pe care le-ar fi realocat pentru funcţionarea statului după ce a aflat că PDL se pregătea să "închidă România pe 1 noiembrie". De ce o fi aflat atât de târziu şi de ce a ţinut morţiş să bage o ţară întreagă în sperieţi ieri ca s-o scoată din şoc azi, ne va explica, probabil, în această seară, la Sinteza Zilei. Deocamdată, spunem doar "bine că a găsit banii" şi discutăm care au fost reacţiile clasei politice la anunţurile sale.
...

Zilele trecute, un apropiat al premierului, Sebastian Ghiţă, partener de concedii, patronul România TV şi candidat USL în Prahova, declara într-o revistă că Băsescu iubeşte oamenii şi că va reuşi să se facă iubit şi respectat. Ne-am reamintit declaraţia după ce l-am auzit pe Ponta declarând că urăşte tot ceea ce reprezintă Băsescu. Păi să se hotărască odată, le propunem. Ghiţă nu e singura dezamăgire de pe listele USL. Aflăm că Lavinia Şandru şi Miki Şpagă vor candida şi ei, în timp ce Adrian Sobaru nu a fost băgat în seamă când a anunţat că ar vrea să intre în politică. Despre Gigi Becali ştiţi deja, subiectul a făcut valuri în weekend şi mai face încă, vedeţi ce şi cum imediat.

Nu că pe listele ARD ar fi vreo lumină - Udrea, Baconschi şi MRU vor în viitorul Parlament şi au şanse să ajungă. Traseistul MRU a declarat recent că ar fi de acord cu interzicerea traseismului, după ce mai multe zile la rând a încercat să ne convingă că traseiştii lui sunt, de fapt, nişte buni samariteni. Întrebarea La Ordinea Zilei: în afară de tupeu, mai există vreun atribut care să recomande politicienii din ziua de azi? Încă mai sperăm că da. Multe alte subiecte interesante azi, rămâneţi cu noi.
Lia Ardelean, PC, Daniel Barbu, analist politic, Niels Schnecker, realizator Previziunile zilei, Dan Sova, ministru pentru relatia cu parlamentul, Lucia Varga, deputat

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close