Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Lotul Vîntu, reținut

Lotul Vîntu, reținut

Lotul Vîntu, reținut
09 Sep 2010   •   17:39

Basescu anunta ieri ca am depasit virful crizei. Azi, a fost retinut unul dintre cei mai influenti, bogati si controversati oameni de afaceri din Romania. Un fost prieten al lui Basescu, un actual adversar al sau. Sorin Ovidiu Vintu, patronul postului Realitatea, este acum dupa gratii. Deocamdata, pentru 24 de ore. E acuzat ca i-a trimis bani fugarului Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru prabusirea FNI. Dupa gratii sint si 2 locotenenti ai lui Vintu, soferul sau si un consilier financiar, acuzati ca l-au ajutat pe Vintu sa-i trimita bani lui Popa, in Indonezia, unde s-a refugiat.

Aflam azi ca presedintele Basescu personal a intervenit pe linga ambasadorul Jakartei la Bucuresti sa faca lobby pe linga seful statului indonezian sa semneze extradarea lui Popa. Azi am aflat ca extradarea este in curs. Vrea Basescu sa-l infunde pe Vintu? De ce? Care este miza desfasurarii de forte de azi si cine cinstiga? Deocamdata Basescu are 1-o in meciul cu Vintu. Care e scorul Basescu Romania? Stim ca aseara presedintele ne-a spus ca luam bani de impumut si ca ei se duc tot in pensii si salarii, foarte putini in investitii. Tot el spunea ca asta este politica unui stat ratat! Discutam despre asta! E circ la Parchet si haos in tara. De aici pornim cu dezbaterea noastra la Ordinea zilei.

In prima parte discutăm cu Mădălin Voicu-PSD, Bogdan Hossu-Cartel Alfa, Victor Alistar-Transparency, Cristian Bușoi - europarlamentar PNL.

Dana Grecu

×
Parteneri
El este Ilie, preotul care s-a stins fulgerător în Săptămâna Luminată
x close