Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei LOVITURA FATALA DATA STRATEGIEI ANTICRIZA

LOVITURA FATALA DATA STRATEGIEI ANTICRIZA

LOVITURA FATALA DATA STRATEGIEI ANTICRIZA
01 Noi 2011   •   03:30

DANA GRECU

O lovitura fatala a premierului elen lasa Europa fara aer! Papandreu vrea sa-i intrebe pe greci daca accepta sau nu masurile de austeritate pe care guvernul lui s-a obligat in fata Uniunii Europene sa le aplice.  Asta imediat dupa stergerea a jumatate din datoria Greciei.  Ce credeti ca vor spune grecii, intrebati daca vor sa traiasca mai bine sau mai rau? Cei mai multi dintre specilaisti spun ca poporul nu va fi de acord cu noile taieri.  Deci Grecia va intra in faliment. Pietele financiare se vor clatina. Euro va intra in colaps.   Statele cu datorii mari vor cadea unul dupa altul, ca piesele unui domino.  E tabloul sumbru care ne asteapta! Vom explica azi , la Ordinea zilei, ce impact ar putea sa aiba toate acestea asupra Romaniei! Romanie care e presata sa dea leul pe un Euro in agonie!
Putem spune adio mariri de pensii si salarii?  Cine mai poate vorbi despre asta? Ce e mai rau abia acum vine, in ciuda linistii bolnave de la Bucuresti.
Din confruntarea opiniiilor lui Ionel Blanculescu, consultant financiar, Sebastian Vladescu, fost ministru de Finante,  si Dragos Frumosu, presedintele Federatiei sindicatelor din industria alimentara, vom intelege esenta.

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close