Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei LUPTA BASESCU-BLAGA. RUNDA LINCU.

LUPTA BASESCU-BLAGA. RUNDA LINCU.

LUPTA BASESCU-BLAGA. RUNDA LINCU.
09 Mar 2011   •   18:55

ANDREEA MUNTEANU

Bani, putere, frică, şantaj şi abureală. Lupta Băsescu Blaga a ajuns la runda Lincu, una cam fără zvâc şi fără argumente din câte am văzut azi la tv. Liderul Pro Lex a căutat să demonstreze că Vasile Blaga ar fi "una dintre regine" pentru că pe vremea când era prefect de Bihor l-ar fi avut adjunct pe şeful anchetat al Vămilor, Radu Mărginean, şi, prin nişte manevre, s-ar fi numit singur la şefia Directiei Vamale Oradea. Adică în seara asta n-a mai fost prefect, iar în dimineaţa următoare a ajuns stăpânul vămilor. Dacă şi cum au ajuns şpăgile din vămi la Blaga, Lincu n-a ştiut să spună pe motiv că nu era de faţă când se întâmpla asta. Evident, Vasile Blaga a respins toate acuzaţiile şi l-a făcut pe Lincu mincinos.
Vă prezentăm in exclusivitate azi la Ordinea Zilei cum se măsluiesc politic concursurile de angajare în instituţiile statului. Şeful aeroportului Mihail Kogălniceanu din Constanţa, Ionel Manafu, este acuzat de fostul lider de sindicat că i-ar fi cerut să angajeze o pilă fără studii şi fără calificare. Pentru că n-a executat ordinul, sindicalistul, Emanuel Roiu,  a fost dat afară. Omul are probe, o să le auziţi şi vedeţi în câteva minute.
În piaţă, benzina a atins un preţ record, iar alimentele tind şi ele spre culmi foarte înalte, certifică însuşi guvernatorul Isărescu.

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close