Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei LUPTA PE BOGATIILE ROMANIEI

LUPTA PE BOGATIILE ROMANIEI

LUPTA PE BOGATIILE ROMANIEI
11 Apr 2012   •   03:05

DANA GRECU

Azi, la  Ordinea zilei, marturii in exclusivitate despre jaful resurselor ale unor oameni din interiorul sistemului. Fostul ministru al Minelor s-a hotarit sa vorbeasca despre afacerea din spatele afacerii exploatarilor de aur si cupru in Romania. Iesirea de ieri a presedintelui l-a revoltat si l-a umilit! Si pe el, dar si pe Birladenii care au semnat cu... zecile de mii proclamatia impotriva exploatarii gazelor de sist. Azi, a venit la noi trimisul lor, autorul proclamatiei.
Nu stim daca revolta romanilor sau mize politice l-au facut pe ministrul miediului sa-l contreze pe Basescu. Azi , insa, Korodi a iesit sa spuna ca nu are cum sa grabeasca procedura de avizare pentru Rosia Montana. Basescu a somat ieri guvernul sa se miste mai repede cu tot. Si cu avizele si cu raspunsul pentru cei care vor sa exploateze resursele Romaniei. Cartile nu sint facute! Va fi o discutie interesanta!
Nicolae Dicu, fost ministru al minelor, Adrian Ursu, realizator Secvential, Marian Petrache PNL, Neculai Rotaru, Eugen Nicolicea, deputat UNPR

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat la o clinică privată
x close