Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei MAFIA IMOBILIARA DE LA VARFUL PUTERII

MAFIA IMOBILIARA DE LA VARFUL PUTERII

MAFIA IMOBILIARA DE LA VARFUL PUTERII
27 Mar 2012   •   04:05

DANA GRECU

Boldea a ajuns in Romania si, in fata instantei, a izbucnit in plins. Nu pentru ca presedintele n-a venit la  aeroport cu flori, cum era de asteptat. Ci pentru ca a vrut sa obtina mutarea sa in arestul de la Galati pentru a fi mai aproape de familie! Si de procurorul Carare,probabil,  despre care avocatul lui Boldea spune ca stia ca deputatul va pleca din tara  pentru ca ii asculta telefonul. Intrebarea e pe cine trage dupa el Boldea?
 Intre timp, informatiile despre tunurile imobiliare de la virful puterii se inmultesc. Mircea Toader, tatal politic al lui Bodea,  apare intr-o ancheta a colegilor de la Ziua news ca  falsificator de documente. Adica exact una din acuzatiile pentru care Boldea sta acum dupa gratii. Luam informatia cu titlu provizoriu si va aratam cum functioneaza suveica prin care fraierii pierd case si terenuri si smecherii pun mina pe ele! La Ordinea zilei, comentam azi si bomba politica aruncata  de vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde. Vrea sa plece din PDL si sa intre in echipa lui Antonescu de la PNL. Degringolati de veste, pedelistii asteapta sa-l razgindeasca pe Frunzaverde in seara asta, pina miine cind liderul de Caras Severin va face anuntul oficila. Daca nu-l intorce pe Frunzaverde,PDL pierde 42 de primari si vreo 3 parlamentari. Asta si cadoul facut azi UDMR, facultate de medicina in limba maghiara, la Targu Mures, ii scoate din joc, spun adeversarii.

 Ramineti cu noi Cristian Adomnitei, deputat PNL, Ovidiu Ohanesian,  Anton Hadar,  Bogdan Ciuca, deputat PC, Georgica Severin, senat

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close