Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei MANEVRELE MURDARE ALE PUTERII. COMOARA DIN DOBROGEA

MANEVRELE MURDARE ALE PUTERII. COMOARA DIN DOBROGEA

MANEVRELE MURDARE ALE PUTERII. COMOARA DIN DOBROGEA
04 Oct 2011   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Azi, la Ordinea Zilei, veţi afla cum racolează Puterea primarii opoziţiei şi cum îi trage mai apoi pe sfoară. Veţi urmări mărturii ale celor păţiţi şi veţi vedea şi care este strategia de obţinut favoruri de la potentaţii regimului.
Vom discuta şi o declaraţie foarte interesantă a fostului preşedinte Ion Iliescu, potrivit căruia şi Hitler şi-ar fi început cariera cu o mişcare populară. Pe baza declaraţiilor specialiştilor, vom căuta să aflăm cât mai rezistă capitalismul. Se schimbă sau dispare?

Va fi o emisiune specială în care veţi avea ocazia să îl cunoaşteţi pe fermierul care a descoperit o adevărată comoară în Dobrogea. Pe seceta asta, a găsit un fluviu sub pământ. Se pare că este cel de al patrulea braţ al Dunării despre care Herodot vorbea încî din antichitate. Şi tot azi vă vom arăta că minunile se întâmplă. O mamă a reuşit să-şi reînvie copilul cu dragostea sa. Rămâneţi cu noi şi cu invitatii nostri Lasylo Bobelz, ministru UDMR, Radu Moldovan , purtator de cuvint PSD,  Nini Sapunaru, deputat PNL,  Ana Bulai, sociolog. Ionel Blanculescu, consultant financiar.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close