Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei MANIPULAREA LIDERILOR UE, SCENARIU CU REPETIŢIE

MANIPULAREA LIDERILOR UE, SCENARIU CU REPETIŢIE

MANIPULAREA LIDERILOR UE, SCENARIU CU REPETIŢIE
19 Noi 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Este manipularea liderilor Uniunii Europene un scenariu verificat pe care PDL şi Traian Băsescu îl vor scoate din sertar şi îl vor refolosi cu ocazia alegerilor parlamentare? Liberala Norica Nicolai spune că , în următoarele 3 săptămâni, vor avea loc acţiuni care să acrediteze ideea că România e o ţară instabilă şi că USL va frauda...

alegerile. Dacă la referendum Monica Macovei şi compania au avut succes, se va mai întâmpla şi la parlamentare la fel? Merkel şi Barroso vor continua să înghită povestea cu Băsescu salvatorul democraţiei în România după ce 7 milioane şi jumătate de oameni i-au spus "la revedere" în vară? E posibil să da, având în vedere că responsabilii UE au mari probleme ei înşişi, mari probleme financiare care îi strâng cu uşa. La Consiliul European de săptămâna asta se va tăia din bani, cel mai probabil, iar Traian Băsescu nu va fi acolo să opună rezistenţă.

E adevărat că nici cu dreptul de veto pe care premierul continuă să-l invoce nu s-ar rezolva nimic atâta timp cât n-am reuşit să demonstrăm niciodată că suntem în stare să luăm înapoi de la UE măcar jumătate din ce cotizăm. Subiectul participării la Consiliul European a fost şi azi în centrul atenţiei, vom reveni şi noi asupra lui.

Veţi vedea şi de ce l-am numit pe fostul ministru de exeterne, Teodor Baconschi , specialist în găurile la buget, dar şi cum se pretinde sfânt şeful integrităţii pe care chiar familia îl acuză că ar fi dat şpagă pentru funcţiile pe care le-a primit.

Sunt cu noi Toader Paraschiv, Niels Schnecker, Daniel Bejan, Dragos Frumosu, Dan Constantin

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close