Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei MEDICAMENTUL CARE PROVOACA MOARTEA, COMPENSAT

MEDICAMENTUL CARE PROVOACA MOARTEA, COMPENSAT

MEDICAMENTUL CARE PROVOACA MOARTEA, COMPENSAT
17 Noi 2011   •   03:30

DANA GRECU

Guvernul Romaniei sponsorizeaza moartea!  La  Ordinea zilei, o stire bomba.  Jurnalul National a descoperit  ca pe ultima lista a compensatelor,  este la ora la care vorbim un medicament pentru diabetici care creste riscul infarctului miocardic cu pina la 70 la suta! Se numeste Avandia!  E interzis de la comercializare in toata Uniunea Europeana de un an! In tara scapata de sub control Romania, medicamentul e in farmacii! Statul il compenseaza!   Cine plateste pentru inconstienta asta? Nimeni. Ministerul Sanatatii , Agentia Nationala a Medicamentului si  Casa   Nationala de asigurari de sanatate se fac ca ploua! Vorbim despre asta!
 In tara scapata de sub control,  guvernul taie de la saraci si  de la profesori si ii da lui Udrea!  Pentru ce, nu stim . Stim ca Udrea nu mai semneaza de multa vreme documentele oficiale. Adica bani, da! Responsabilitate, nu! S-a prins ca merge asa si Ariton de la Economie. La fix o zi de la arestarea  primarului clujean Apostu, ministrul Economiei si-a delegat si el dreptul de semnatura unor subalterni. De ce?  Explicam la Ordinea zilei!
 Si tot aici vorbim despre uriasul scandal de coruptie in care e implicat numele premierului. Toata lumea se intreaba acum daca Boc a sifonat  Fondul de rezerva al guvernului contra unor spagi grase, cum reiese din interceptarile facute de procurorii care au investigat caracatita de la Cluj! Azi, opozitia i-a cerut lui Boc sa explice pe ce a cheltuit banii de rezerva ai natiunii ! Leu cu leu!
 Ramineti cu noi!  O sa va aratam cum fierbe lumea!  Lumea care nu mai suporta sa fie bataia de joc a autoritatilor!

ILIE SERBANESCU, MADALIN VOICU, VICTOR ALISTAR, DUMITRU PELICAN, MARIUS NISTOR, ROBERT VERESS
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close