Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei MELESCANU, SEF LA SIE

MELESCANU, SEF LA SIE

MELESCANU, SEF LA SIE
27 Feb 2012   •   04:05

DANA GRECU

Preşedintele musca din opozitie. Azi l-a propus pe Teodor Melescanu de la PNL in fruntea SIE, in locul lui Razvan Ungureanu, care a ajuns premier. Asadar Basescu disloca niste oameni importanti si, sub pretextul ca da opozitiei putere, creaza confuzie si frustrare. Melescanu a acceptat, spre surprinderea liberalilor, care il vor afara din partid si-l acuza de tradare! Intrebarea la Ordinea zile e ce pierde si ce cistiga opozitia? Dar Basescu?  Se vor inteti miscarile politice surpriza pentru ca se apropie campania iar batalia e pe viata si pe moarte. In tara, oamenii simt chiar pe pielea lor scandalul politic dintre opozitie si putere. Azi, peste 2 mii de bugetari, ramasi fara salarii, s-au rasculat impotriva prefectului de Giurgiu, care a contestat bugetul Consiliului Judetean.   Pina unde se poate merge?
 Fara limita, daca ne gindim ca seful CNAS, Lucian Duta e inca la butoane. Azi pacientii i+au scris premierului sa+l dea afara pe Duta, liberalii i-au cerut si ei demisia. Pina la ora la care vorbim, premierul Ungureanu n-a scos un cuvint despre asta.Iar Duta, probabil, si-a baut si azi cafeaua cu Videanu si prietenii, linistit ca are protectia presedintelui.
 Duta e la  Casa, Udrea e inca in hirtiile cu bani ale Ministerului Dezvoltarii iar Solomon de la Craiova e premiat ca lupta impotriva coruptiei.  Vorbim despre toate.  Sint cu noi: Bogdan Ciuca, deputat PC, Cristian Adomnitei, deputat PNL, Robert Negoita,deputat PSD,  Vasile Barbu, presedintele Asocoatiei Pacientilor,  Mircea Cosea PER.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close