Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei MINISTRUL DE EXTERNE AL UNGARIEI SUSŢINE AUTONOMIA

MINISTRUL DE EXTERNE AL UNGARIEI SUSŢINE AUTONOMIA

MINISTRUL DE EXTERNE AL UNGARIEI SUSŢINE AUTONOMIA
07 Feb 2013   •   04:05

DANA GRECU

Scandalul steagurilor Bucuresti Budapesta ar putea ajunge in Parlamentul European si in Comisia Europeana. In urma cu scurta vreme, purtatorul de cuvint al Comisiei a declarat ca va trimite un reprezentant in Parlamentul European, daca va fi dezbaterea, si Comisia va avea apoi un punct de vedere. Reactia vine pentru ca azi euro...parlamentarii PSD au declarat ca mesajul secretarului de stat din MAE ungar, legat de arborarea steagului Tinutului Secuiesc, este iresponsabil si primitiv din punct de vedere politic. Ce ni se pare surprinzator este ca azi ministrul ungar de Externe a spus ca guvernul sau sustine autonomia Tinutului Secuiesc. Ieri facuse acceasi declaratie ambasadorul Ungarie la Bucuresti. Asadar, conflictul ia amploare. Il urmarim cu atentie aici, La Ordinea zilei.


In politica interna,atacuri din toate partile. Azi a aparut o informatie care s-a vrut sa fie bomba pentru aripa liberala a Guvernului Ponta, dar pare sa fie o mostra manipulare. Ministrul Muncii Marian Cimpeanu ar fi acuzata de acte de coruptie. Nici mai mult , nici mai putin , ca ar fi luat spaga. Numai ca informatia a fost infirmata OFICIAL de DNA care a spus ca n-a acuzat-o pe Cimpeanu de absolut nimic. Ca verifica intr-adevar niste consilieri ai ministrului. In acelasi context, acelasi ministru s-ar fi plins ca liberalii o forteaza sa incalce legea. Si aceasta informatie a fost infirmata de presedintele Crin Antonescu si de vicepresedintele Rares Manescu. Este cazul Cimpeanu o mostra de manipulare? Discutam despre asta.

De citeva minute a inceput la Bruxelles Consiliul European , unde se dezbate bugetul Uniunii si felul in care va fi impartit el. Pe noi ne reprezinta Traian Basescu. Presedintele n-a vrut sa ia scrisoarea pentru aderarea la Schengen si nu s-a aratat interesat sa lamureasca impreuna cu premierul Ungariei conflictul diplomatic Bucuresti Budapesta. Poate vine acasa cu bani, daca tot a insistat sa fie din nou premier.

Costin Georgescu, Mugur Ciuvica, Ilie Serbanescu, Alina Gorghiu.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close