Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei MITINGUL DE SFANTA PARASCHEVA

MITINGUL DE SFANTA PARASCHEVA

MITINGUL DE SFANTA PARASCHEVA
14 Oct 2011   •   19:24

DANA GRECU

In mijlocul uriasului scandal legat de mafioti care gireaza oameni ai puterii si de reglari de conturi in PDL pentru controlul politiei, Igas de la Interne are o grija foarte mare. Regionalizarea. Sa bucatelim tara, sa desfiintam judetele si sa ne batem joc de romani in prag de alegeri.  Adica ministrul care se vaita ca nu-l poate schimba pe seful politiei Giurgiu, despre care spune ca e pe mina cu interlopii, vrea sa refaca harta Romaniei in numai 2 luni, pina la finele anului! In Roamnia celor aproape 6 milioane de pensionari, peste 1 milion 200 de mii de bugetari  si aproape 2 milioane    de someri , toti cu buzunarele goale, vine frigul.  S-au dezghetat caloriferele, e drept, dar a inceput se se umfle factura la intretinere. Sint orase in tara, unde oamenii nu cistiga pe luna cit trebuie sa dea statului pe caldura!
  Cel mai mare miting din Romania a  fost azi, la Iasi,  la moastele Sfintei Paraschieva. Peste 100 de mii de oameni s-au rugat sa treaca iarna si sa nu se imbolnaveasca! S-au rugat pentru... speranta! Din pacate, sezonul dramelor prinde puterea pe alta lume! Sa refacem dreapta, sa trecem votul prin corespondenta , sa reesalonam banii cistigati de oameni in instanta!
 Punem informatiile in Ordine cu Mircea Dogaru, presedintele Sindicatului militarilor disponibilizati, Radu Opaina, presedinte Asociatia Federatiilor de Proprietari din Romania, Victor Bostinaru, europarlamentar PSD, Vlad Nistor, analist politic, adrian iorgulescu

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close