Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei MOSTENIREA LUI PONTA PENTRU UNGUREANU

MOSTENIREA LUI PONTA PENTRU UNGUREANU

MOSTENIREA LUI PONTA PENTRU UNGUREANU
02 Mai 2012   •   03:05

DANA GRECU

Ungureanu si-a facut azi bilantul celui mai scurt mandat de premier din istoria postdecembrista. Au venit cu el in fata natiunii toti ministrii, mai putin cei ai UDMR si UNPR. Ungureanu? Necajit ca pleaca de la Victoria,  dar mindru de realizarile guvernului sau de profesionisti, scoliti afara, spune el.  Vorbim la Ordinea zilei despre mostenirea pe care Ungureanu i-o lasa lui Ponta.  Azi, premierul desemnat, Ponta,  a dat  si el ceva!  Explicatii pentru 3 ministri asupra carora planeaza suspiciuni de incompatibilitate: Alistar de la  Strategii si Transparenta , Diaconu de la Cultura  si Dumitrescu, de la Educatie. Ii va tine in guvern sau va face alte nominalizari?  Nu stim stim sigur, ca Ponta inca verifica actele. Ce stim sigur e ca UNPR va vota guvernul si ca aceste voturi dau certa trecerea  echipei lui Ponta de parlament,  luni. Udemeristii sint nervosi. Azi, premierul Ponta, dar si Crin Antonescu, copresedinte USL, au declarat ca vor rupe bucati ordonanta prin care s-a decis linia in limba maghiara la Universitatea de medicina din Tirgu Mures. E unul dintre subiectele interesante de la Ordinea zilei.

 La Ora la care vorbim e Colegiu Director la PDL, cu toti liderii din teritoriu.  La USL e sedinta lui Ponta cu ministri si pensionarii discuta cu delegatia FMI. Toate declaratiile importante vor fi la Ordinea zilei.   

Pun informatiile in ordine  Adrian Ursu,  Madalin Voicu, deputat PSD,  Mihai Voicu, deputat PNL. ii asteptam pe ministrii desemnati Mariana Cimpeanu,  Liviu Pop si Victor Alistar.  Ei sint acum in sedinta pe care a convocat-o premierul Victor Ponta.

×
Parteneri
Preot alungat cu scandal din biserică, într-un sat din Iași
x close