Antena 3 Emisiuni La ordinea zilei MRU, PREGATIT DE RECESIUNE

MRU, PREGATIT DE RECESIUNE

22 Feb 2012   •   04:05
MRU, PREGATIT DE RECESIUNE

ANDREEA MUNTEANU

Avem un preşedinte care, acum puţini ani, le spunea amărâţilor loviţi de inundaţii că aşa le trebuie pentru că nu şi-au asigurat locuinţele. Celor cărora zăpada le-a îngropat casele ce le-ar mai putea spune? Asigurările nu acoperă riscurile de zăpadă şi viscol şi trebuie modificată o întreagă legislaţie pentru asta. Dacă printre cei loviţi de necaz se numără şi unii care întâmplător şi-au asigurat casele, pot să-şi ia adio de la orice formă de ajutor, în România zăpada şi viscolul nu sunt considerate calamităţi. Oricât de sumbru ar suna, singura lor "şansă" este ca zăpada să se transforme în apă. Adică să-i lovească inundaţiile. Care sunt despăgubite. Iar inundaţiile e foarte posibil să-i lovească. Cei de la ONU avertizează că în centrul şi estul Europei vor urma inundaţii devastatoare.
 Americanii au descoperit în Marea noastră Neagră zăcăminte uriaşe de gaze naturale. Doar că nu mai prea sunt ale noastre, ci ale americanilor de la Exxon care au pus mâna pe ele cu acordul statului, desigur. Între timp, Mihai Răzvan Ungureanu ne anunţă că este pregătit de recesiunea care e foarte posibil să vină, din nou, peste România. Mai avem multe alte subiecte interesante la Ordinea Zilei. Rămâneţi cu noi şi cu invitaţii noştri:  , Mariana Campeanu, Gheorghe Isvoranu, Eugen Nicolicea, Marie Jeanne Adler, Ioan Mircea Pascu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close