Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei MRU UMBLA CU CIOARA VOPSITA

MRU UMBLA CU CIOARA VOPSITA

MRU UMBLA CU CIOARA VOPSITA
11 Oct 2012   •   04:05

DANA GRECU

Mihai Razvan Ungureanu umbla iar cu cioara vopsita. Enervat ca nu stie sa raspunda la intrebarea simpla: cum se face ca, in mandatul sau de prim ministru, cheltuielile de protocol au sfidat bunul simt si ca bani grei s-au dat pe unguente, si parfumuri, si carne de vaca de Kobe, MRU se razbuna. Ii da in judecata pentru calomnie pe toti cei care au zis ca s...

-a parfumat pe banii statului. In civil. Si, n-ar fi de mirare, ca niste judecatori rupti de realitate sa zica faptul ca noi i-am lezat imaginea premierului spion. Numai ca asta e una si fondul e altul. Procesele cu care ameninta Ungureanu nu vor judeca fondul problemei. S-a dat sau nu Ungureanu cu parfum scump, la timp de criza, de la stat. Vorbim despre asta pentru ca deja ne-am cam saturat de smecheriile presedintelui Fortei Civice, partid infiintat de Nati Meir.
Este la Ordinea zilei un document bomba publicat de Luju.ro. Aflam ca de la Inalta Curte zboara mandate de interceptare in alb. Ca tot e la moda referendumul si fraudarea sa. Si tot vin niste alegeri pe care cei care au condus Romania spre hău vor sa le cistige din nou.
Sunt cu noi Mugur Ciuvica, Ilie Serbanescu, Cristina Pocora, deputat PNL, Sorin Minea, presedinte Romalimenta.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close