Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei NAUFRAGIATUL BĂSESCU ÎNEACĂ ROMÂNIA

NAUFRAGIATUL BĂSESCU ÎNEACĂ ROMÂNIA

NAUFRAGIATUL BĂSESCU ÎNEACĂ ROMÂNIA
10 Aug 2012   •   01:05

DANA GRECU
Zi de pomină! A inceput actualizarea listelor cu alegatorii si intimidarile capătă forme din cele mai murdare. Ca să-i sperie pe primari să nu mai actualizeze listele şi ca să acopere scandalul uriaş , fără precedent, de la Curtea Constitutionala, Parchetul a scos azi referatul cu care îl agaţă penal pe Dobre, fostul ministrul PNL al Administraţiei. Procurorii îl acuză pe Dobre de abuz în serviciu. Adică l-ar fi pus pe şeful de la Evidenţa populaţiei să spună Curţii că MAI nu îşi asumă cifra alegătorilor. Ştiind că face un abuz. De unde rezultă asta? Din interceptări, spun procurorii. Şi aici vine bomba! Rus si Dobre a fost înregistraţi în timp ce se plingeau la telefon unul altuia ca Ponta si Antonescu, se presupune, ii pun sa faca mizerii ca sa le iasa cvorumul, sa-l demita pe Basescu. Subiectul INTIMIDĂRILOR este la Ordinea zilei, mai ales ca el a venit pe fluxul agentiilor de presa fix la o ora dupa ce am aflat ca judecatorii de la Curtea Contititionala se vor stringe in plen, marţi, să lămurească şi să găsească vinovaţii, speram noi, pentru modul fraudulos în care documentul erată a fost emis de Curte. Seful Curţii e in continuare la mare.
Azi ProDemocraţia a trimis o scrisoare Curţii să iasă să spună românilor la ce tip de eroare se încadrează erata, că materială, aşa cum a justificat Curtea iniţial, n-are cum să fie. De ce? Pentru că schimbă sensul hotărîrii.
Punem informaţiile în Ordine cu Codrin Scutaru, sociolog, Nicolae Bacalbaşa, preşedintele CJ Galaţi, Adrian Ursu, realizator Secvenţial, Dan Constantin, redactor şef Jurnalul Naţional, Sorin Minea, preşedintele Romalimenta

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close