Antena 3 Emisiuni La ordinea zilei Necolaiciuc, arestat în SUA

Necolaiciuc, arestat în SUA

18 Iun 2009   •   14:54
Necolaiciuc, arestat în SUA
Dana GRECU

La Ordinea Zilei este prinderea celui mai bun negustor pe bani publici din câți a avut România postdecembristă. Mihai Necolaiciuc, fostul director al CFR, despre care procurorii spun că și-a tras 70 milioane de euro din banii statului, a fost reținut de FBI în Statele Unite, pentru ședere ilegală.
Patru ani, Interpolul n-a reusit sa dea de el, deși presa a furnizat toate indiciile pentru ca nababul de la CFR să fie prins. Acum, cartoful fierbinte se împarte în două. O bucată e la Ministerul Justiției, care trebuie să facă actele pentru ca americanii să-l extrădeze pe fugar, cealaltă e la politicieni. Cei sub ochii cărora Necolaiciuc și-a făcut numărul nestingherit. Necolaiciuc apare în contextul colapsului de la CFR, unde mii de salariați își așteaptă concedierea, și în plină pregătire pentru campania prezidențială. Azi, liderii de sindicat de la CFR au amuțit cu revendicările. Am încercat să-i aducem la Ordinea Zilei, dar le e frică să vorbească despre fostul lor șef, cu care, probabil, au împărțit bunăstarea o vreme. Mediul politic tace mâlc și el. Provocăm discuții la Ordinea zilei. Au venit la noi Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor. Se spune că Necolaiciuc ar fi omul lui? Sau omul lui Băsescu? A venit la noi și Lidia Mitchievici, editorialist Gardianul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close