Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei NEW YORKUL, MĂTURAT DE URAGAN . SCHULZ A VENIT SĂ-ŞI SPELE PĂCATELE.

NEW YORKUL, MĂTURAT DE URAGAN . SCHULZ A VENIT SĂ-ŞI SPELE PĂCATELE.

NEW YORKUL, MĂTURAT DE URAGAN . SCHULZ A VENIT SĂ-ŞI SPELE PĂCATELE.
30 Oct 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Suntem în continuare campioni la evaziune şi la gogomănii pe bani publici. După terenul de fotbal în pantă din Bihor, am aflat azi de parcul de stâlpi pentru fotosinteza copacilor care ... nu mai sunt. Minunea asta se află la Galaţi şi a costat un milion de euro. Veţi vedea imediat despre ce e vorba.

În cea...

laltă parte a lumii, New York-ul, oraşul luminilor, e fără lumină de o zi întreagă, după ce a fost măturat de uraganul Sandy. E o situaţie dramatică într-un oraş ce părea intangibil şi puternic, la o săptămâna înainte de alegerile prezidenţiale. Pentru alegerile parlamentare de la noi, candidaţii se pregătesc în fel şi chip. Unii îşi fac implant de păr, alţii îşi promovează, citez, "pisica jucăuşă". Vi-i arătăm.

După ce astă vară îl atenţiona pe Ponta că trebuie să accepte cvorumul la referendum, preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a venit să-şi spele păcatele. L-a însoţit la Târgu-Jiu, unde Ponta şi-a depus candidatura, ceea ce l-a înfuriat pe Vasile Blaga.

În ciuda aparenţelor, nu va fi o emisiune de umor. Va fi una foarte serioasă. Rămâneţi cu noi. Şi cu invitaţii noştri - MIHAI VOICU, CATALIN IVAN, IONEL BLANCULESCU, SERGIU ANDON.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close