Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei NICI SA RADEM NU MAI AVEM VOIE

NICI SA RADEM NU MAI AVEM VOIE

NICI SA RADEM NU MAI AVEM VOIE
28 Oct 2011   •   00:45

ANDREEA MUNTEANU

 Mare e grădina Domnului şi mulţi i-au sărit gardul...Era o expresie celebră care-şi găseşte din ce în ce mai des corespondent în realitate. Veţi vedea, în cîteva clipe, cum funcţionează cenzura în, poate, cea mai idioată formă a ei. Un tablou cu Băsescu şi Boc a fost interzis într-o expoziţie din Timişoara pentru că personajele erau ironizate. Boc întruchipa o albinuţă, iar Băsescu pe Buddha care aşteaptă ofrande.

Recensământul s-a transformat într-un scandal naţional. În timp ce omenirea a perfecţionat sisteme prin care poţi afla în 2 secunde a câta persoană ai fost pe planetă când te-ai născut, noi ne încurcăm grav la tabla adunării. CNP-ul ba e, ba nu mai e obligatoriu, prezenţa la domiciliu nici ea nu mai e de azi necesară pentru că, spre final de recensământ, s-a inventat o modalitate de autorecenzare. Care, chiar în ziua demonstraţiei, s-a blocat. Vorbim despre o bătaie de joc care ne costă pe noi toţi aproape 5 milioane de euro.
 
Din cabinetul său de la TVR, economistul Băsescu ne anunţă că avem taxe mici deci n-ar mai trebui să ne plângem. Şi îi dă ordin public premierului să găsească noi domenii din care să taie ca să nu reducă pensiile şi salariile. O să demonstrăm azi că, de fapt, pensiile şi salariile pot fi indexate conform legii. Dar e nevoie de putină minte şi de bunăvoinţă.
 Rămâneţi cu noi, va fi o emisiune foarte interesantă.

 Victor Ciorbea, presedinte PNTCD, Dumitru Costin, presedinte BNS, Bogdan Pascu, PC, Marius Pieleanu, sociolog,  Titus Corlatean, senator PSD.
 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close