Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei OAMENII DE CASA AI PDL, LA MARE PE 2 LEI. APOCALIPSA ECONOMICA IN 2013?

OAMENII DE CASA AI PDL, LA MARE PE 2 LEI. APOCALIPSA ECONOMICA IN 2013?

OAMENII DE CASA AI PDL, LA MARE PE 2 LEI. APOCALIPSA ECONOMICA IN 2013?
08 Aug 2011   •   05:05

ANDREEA MUNTEANU 

Ce avantaje ai  cand te lipesti de putere? Funcţii, şpăgi, sporuri, delegaţii şi, iată, şi concedii pe 2 lei. Mai mulţi oameni de casă ai PDL s-au pozat la mare unde s-au odihnit în taberele sociale. Consilierii de parlamentari şi şefii de cabinet şi-au postat apoi pozele pe Facebook. Cine ar trebui să meargă în asemenea tabere conform legii? Copiii sub 18 ani din familii foarte sărace, orfanii, beneficiarii de burse sociale şi copiii din centrele de plasament.
 Dacă protejaţii regimului s-au relaxat pe banii statului pe litoral, rromii din Deva s-au distrat 3 zile şi 3 nopţi la o nuntă de bulibaşă care a costat, din declaraţiile participanţilor, 40 000 de euro şi la care au defilat maşini, haine şi bijuterii de milioane de euro. Evaziune cât palatul bulibaşei, dar, culmea, n-o vede nimeni deşi imaginile apar regulat la televizor. O fi şi Sorin Blejnar la mare într-o tabără socială?
 Lumea tremură de teama unei noi crize, mai puternică decât prima si au inceput să se vadă deja semnele furtunii perfecte anuntate de Roubini, cel care a prezis şi prima criza. cum reacţionează ai noştri? Cam ca prima dată. Adică ne spun că o sa fim feriţi pentru că ei au făcut ce trebuie. A, şi în plus, lansează scenariul că omul de afaceri Dinu Patriciu i-ar putea lua locul lui Emil Boc.
 Despre toate acestea, dar şi despre milionarii care n-au avut noroc în viaţă discutăm azi la Ordinea Zilei cu Mircea Diaconu, senator PNL,  Niels Schnecker, Liliana Minca, PC, Toader Paraschiv, secretar general  Sindicatul National al Politistilor.

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close