Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei OFICIAL UNGAR, PERSONA NON GRATA IN ROMANIA? SANATATEA INCA DOARE

OFICIAL UNGAR, PERSONA NON GRATA IN ROMANIA? SANATATEA INCA DOARE

OFICIAL UNGAR, PERSONA NON GRATA IN ROMANIA? SANATATEA INCA DOARE
05 Iun 2012   •   04:05

DANA GRECU

Preşedintele Parlamentului Ungariei e pe punctul de a fi declarat persona non grata. Asa a declarat azi premierul Victor Ponta, vizibil iritat de atitudinea oficialului maghiar care nu numai ca a jignit guvernul Romaniei dar se plimba ca Voda prin loboda prin tara, desi a fost rugat sa nu atite spiritele in plina ca...mpanie. O sa explicam La Ordinea zilei ce inseamna adeclara o persoana nedorita pe teritoriul unei tari si ce implicatii diplomatice ar ptea avea aces demers. La ora asta, presedintele Parlamentului ungar e la Tirgu Mures. il vom vedea imediat si vom analiza si declaratiile belicoase pe care le-a facut azi.
Premierul Ponta si-a luat masina eco. Asta n-ar fi rau. Numai ca masina lui face 100 de mii de euro. Cine i-a dat masina si am dori sa stim daca era asta o prioritate. Pina un alta, achizitia lui Ponta este subiect la Ordinea zilei. Criza din sanatate continua si faptul ca s-a schimbat o parte a puterii nu inseamna ca bolnavii o duc mai bine. Medicamente vitale pentru bolile grave nu se gasesc iar mii de oameni stau ca pina acum pe liste de asteptare in speranta ca suferinta lor isi va gasi leac. Unii, de ani buni pe liste de asteptare. Ironia sortii e ca garantia unor autostrazi e uneori mai scurta decit timpul mort in asteptarea tratamentelor.
Azi am aflat ca niste copii exceptionali au picat bacul. Vorbim despre asta pentru ca trebuie gasita o solutie.
dr Florin Chirculescu, sef sectie Chirurgie Spitalul Universitar, Catalin Vasile Dragusanu, candidat USL primaria Piatra Neamt, Mihai Voicu, deputat PNL, Georgica Severin, senator PSD, Victor Alistar, director executiv Transparency, Mariius Nistor, presedinte executiv Federatia Spiru Haret.

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close