Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei OMUL DE CASA AL LUI BLEJNAR, DISPARUT DE O SAPTAMANA

OMUL DE CASA AL LUI BLEJNAR, DISPARUT DE O SAPTAMANA

OMUL DE CASA AL LUI BLEJNAR, DISPARUT DE O SAPTAMANA
29 Mai 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Unde fug oamenii de lângă Blejnar? Codruţ Marta, fostul său şef de cabinet a dispărut fără urmă de o săptămână, iar soţia sa a reclamat dispariţia la poliţie. Numele lui Marta a fost asociat de-a lungul timpului cu dosare grele de spălare de bani, returnare ilegală de Tva şi scutire de accize. Personaje precum Said Baaklini, ...Elan Swartzenberg şi Attila Ratz fac parte din cercul său de prieteni. Despre Marta se ştie că are afaceri în Monaco şi mulţi cred că ar fi plecat în goană tocmai înspre acest paradis fiscal. Ciudat este că a dispărut cu o zi înainte de data pentru care avea cumpărate bilete de avion împreună cu soţia. 15 persoane au fost audiate azi în legătură cu dispariţia lui Marta. Între ele, Sorin Blejnar şi Elan Swartzenberg. Despre această întâmplare desprinsă parcă din filmele poliţiste vorbim azi la Ordinea Zilei.
Dar şi despre cum s-a răzgândit Viorel Hrebenciuc în privinţa suspendării preşedintelui. Acum este prioritară şi va intra ca prim punct pe ordinea de zi a USL începând cu februarie 2013. Şi vă veţi bucura să aflati că, după alegerile locale, parlamentarii vor lucra inclusiv joia şi vinerea. O spune tot Hrebenciuc. Vom trăi şi vom vedea.
Senatorul PSD Dan Sova, Marius Nicoara, candidatul USL pentru primaria Cluj Napoca, Claudiu Tusac, candidat PSD pentru primaria Mangalia, Stefan Nicolae.

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close