Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei OPOZITIA BOICOTEAZĂ PUTEREA

OPOZITIA BOICOTEAZĂ PUTEREA

OPOZITIA BOICOTEAZĂ PUTEREA
01 Feb 2012   •   04:05

 Alegerile parlamentare ar putea fi in iunie, tot comasate, potrivit surselor de la Curtea Consitutionala. Daca se confirma, puterea si-a atins scopul. Si, ca sa vedeti ca lucrurile se leaga, va spunem numai ca Roberta Anastase face sondaje sa redeseneze colegiile, ca sa fie bine pentru democrta liberalii disperati ca vor ramine fara mandat de parlamentar. Scandal mare în Parlament, după ce opoziţia a decis oficial să boicoteze puterea, iar la Senat nu mai există cvorum de vot.
   La ora asta, Boc isi face curaj sa dea ochii cu pedelistii. L-a chemat de urgenta Blaga, presedintele Senatului, for aproape blocat.  Urmarim la Ordinea zilei cât de tare pe poziţii iese Boc iese din sedinta. Surse din partid spun că întâlnirea de ieri cu liderii PDL a fost una extrem de tensionată. Mai mulţi i-au cerut demisia sau să le spună cum are de gând să iasă basma curată din situaţia actuală. Boc le-a explicat doct că ştie ce e de făcut, dar nu poate le poate dezvălui încă pentru că , şi citez, îi lipsesc niste piese din puzzle.
   Tensiune mare e si in Valea Jiului. Acum sefii Companiei Nationale a Huilei negociaza cu ortacii, speriati de protestele lor de azi. Citeva sute de mineri au amenitat ca vin la Bucuresti pentru ca au fost pacaliti de Ariton de la Economie cu promisiuni  de salarii mai mari si conditii de munca mai bune.  E la Ordinea zilei, ca si informatia potrivit careia  Sulfina Babu, ministrul Muncii, taie 73.000  de ajutoare sociale. Alocaţia de susţinere a familiei, venitul minim garantat sau indemnizaţia pentru creşterea copilului. De ce?  Pentru ca oamenii nu şi-au plătit impozitele şi taxele locale. Noi spunem ca in asta sta economia statului pe gerul asta de crapa pietrele.
 Punem informatiile in Ordine cu Titus Corlatean, senator PSD , Mihai Voicu, deputat PNL, Ionel Blanculescu-consultant financiar, Florin Pârvan, vicepreşedinte CNIMM, Eugen Nicolicea, deputat UNPR:

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close