Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei ORBAN vs. LEGEA RUTIERA

ORBAN vs. LEGEA RUTIERA

ORBAN vs. LEGEA RUTIERA
18 Dec 2007   •   17:16
Dana Grecu
Un accident de circulație banal a pus poliția pe jar. Nu degeaba. Implicat a fost ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. Omul n-a declarat accidentul în termenul legal și a rămas fără permis. Nu doresc un linșaj mediatic pentru nimic, a spus supărat ministrul, pus la colț de jurnaliștii curioși să afle ce l-a impiedicat să zică de accident poliției.
Totuși, potrivit ziarului "Cotidianul", ministrul ar fi lovit un om. Vom discuta despre asta. Lucian Avram, redactor șef adjunct "Cotidianul" a venit la noi. Ministrul a spus totuși că a așteptat 3 ore poliția să vină pentru cercetări. Colegul său de la Interne declara azi că poliția nu vine decât dacă e cazul. Unde e adevărul?
Ne dumirim azi luând în calcul și faptul că fostul ministru de Interne Vasile Blaga acuză șefii poliției că fac declarații despre accidentul în care a fost implicat Orban numai ca să-și păstreze funcția. Alături de noi comisarul Constantin Stroescu, șeful biroului Educație Rutieră Brigada de Poliție Rutieră și jurnalistul Liviu Avram, redactor șef adjunct "Cotidianul".

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close