Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei PACIENTII SPUN CA DOARE. PUTEREA, CA NU E CRIZA

PACIENTII SPUN CA DOARE. PUTEREA, CA NU E CRIZA

PACIENTII SPUN CA DOARE. PUTEREA, CA NU E CRIZA
29 Feb 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

 Pacienţii spun că doare, puterea spune că nu există o criză a medicamentelor. Şeful CNAS, vestitul Duţă, are chiar tupeul să afirme iar că protejează pacienţii. Cu alte cuvinte îi avertizează că poate fi mai rău de atât. Cât de rău? Şi cine poartă, de fapt, vina pentru situaţia sinistră că fie şi un singur pacient s-a chircit de durere pentru că un spital nu mai avea morfină? Va plăti vreodată statul reparaţii morale şi materiale pentru cinism şi bătaie de joc? Încercăm azi să aflăm cine trebuie să răspundă- ministerul, directorii de spitale, producătorii de medicamente, CNAS sau pacienţii pentru că încă mai respiră.
  Veţi afla la Ordinea Zilei cum Roberta Anastase, fiica unui fost ştab comunist, laudă legea lustraţiei care numai a lustraţie nu seamănă. Corneliu Anastase a fost directorul Uzinei 1 Mai din Ploieşti, iar internetul e plin de mărturii potrivit cărora, la revoluţie, a sudat porţile pentru ca muncitorii să nu poată ieşi la manifestaţii. Acum este supranumit J.R. de Prahova, pentru că stă în spatele firmei Conpet, prin conductele căreia curge petrolul parataxat până ajunge la pompă. De altfel, liderul PSD Victor Ponta a cerut puterii să reducă preţul carburanţilor, menţionând între altele că tarifele pentru transportul petrolului ar trebui reduse. Despre legătura dintre clanul Anastase , preţul carburanţilor şi campania electorală, aflaţi în câteva minute.
   Pun informatiile in Ordine Lucian Avramescu,  Oana Stanciulescu,  Radu Stroe, PNL, Vasile Barbu, presedintele Asociatiei pentru drepturile pacientilor, Ioan Pisc, BNS.


 

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close