Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Palma lui Zeus, dosar pentru SOV

Palma lui Zeus, dosar pentru SOV

Palma lui Zeus, dosar pentru SOV
10 Sep 2010   •   17:31

La scurt timp după ce Sorin Ovidiu Vintu a fost oficial încarcerat pentru 29 de zile a apărut pe piață o informație foarte interesantă. La numai o zi după ce Realitatea Tv a prezentat filmul în care președintele Traian Băsescu lovea un copil, procurorii s-au autosesizat în privința infracțiunii de care a fost bănuit și pentru care a fost închis acum mogulul. Coincidență sau răzbunare? Vom vedea în cele ce urmează.

L-am invitat la Ordinea Zilei, în această seară, pe Teodor Nicolăescu, care a fost unul dintre asociații cei mai apropiați ai lui Sorin Ovidiu Vîntu, alături de urmăritul și căutatul Nicolae Popa. Teodor Nicolăescu a fost președintele Băncii de Investiții și Dezvoltare, care administra fondurile FNI, apoi președintele Băncii Române de Scont. Din asociat, i-a devenit adversar lui Vîntu în timpul imensului scandal FNI când a și fost închis o perioadă, fără vină după cum au reușit să demonstreze avocații. Vom discuta despre culisele afacerilor lui SOV, dar și despre cât de întemeiate sunt motivele pentru care a fost arestat acum.

A venit la noi și doamna avocat Paula Iacob. De asemenea, Victor Ciutacu, redactor șef Jurnalul Național, avocatul Aurelian Pavelescu și sociologul Marius Pieleanu.

Andreea Munteanu

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close